Belgium hockey app

HC Red Wings > Belgium hockey app

Sportlink

De Koninklijke Belgische Hockey Bond (KBHB) en de Vlaamse Hockey Liga (VHL) maken vanaf het seizoen 2018-2019 gebruik van Sportlink als software. De overgang naar Sportlink betekent onder andere dat het invullen van het wedstrijdblad niet meer via een PC zal kunnen gebeuren. Via de nieuwe mobiele applicatie Belgium Hockey App komt er een mobiel digitaal wedstrijdblad.

Belgium hockey app - Het ganse Belgische hockey op uw smartphone

 

Met onze partner Sportlink, hebben wij een mobiele applicatie ontwikkeld, die u in staat zal stellen om uw volledig hockeyseizoen op simpele en intuïtieve wijze te beheren, alsook eventueel die van uw kinderen, vanop uw smartphone of tablet. Belgium Hockey App is een gemakkelijke en handige tool, die snel voor elke hockeyspeler of fan in België onmisbaar zal worden.

Met Belgium Hockey App kan u :

 • met één klik het programma, de resultaten en/of het klassement van uw team, dat van uw (klein)kinderen of van uw favoriete teams inkijken
 • het adres, de contactgegevens en routebeschrijving van elke hockeyclub en -zaal in België terugvinden
 • op simpele wijze de digitale wedstrijdbladen beheren
 • uw aanwezigheid/afwezigheid op de volgende wedstrijden melden
 • aangeven wanneer u bereid bent om chauffeur te zijn bij een volgende verplaatsing van uw team of dat van uw kind
 • favorieten instellen
 • uw persoonsgegevens controleren en aanpassen (uw foto toevoegen)

Belgium Hockey App is gratis beschikbaar via:

Account aanmaken in de Belgische hockey app

Ben je lid van de Federatie? Download de Belgium Hockey App in de App Store of Google Play. Volg onderstaande stappen:

 1. Gebruik het e-mailadres dat bij uw club en dus bij de Federatie bekend is. Dit is ESSENTIEEL voor de automatische integratie van uw persoonlijke gegevens en om jou als speler in staat te stellen uw programma automatisch te raadplegen.
 2. Voeg een duidelijk herkenbare profielfoto toe. Deze foto zal worden gebruikt op de wedstrijdformulieren en is dus van cruciaal belang.

OPGELET: geen zonnebril, hoed, hond, …

 1. Controleer uw persoonlijke gegevens en vul aan indien nodig

OPGELET: sommige velden zijn verplicht, voor andere moet u contact opnemen met uw secretaris om ze te wijzigen.

 1. Bepaal uw GDPR
 2. Ga naar de volgende pagina en klik op Programma.

OPGELET: de wedstrijden worden pas op 1 augustus openbaar gemaakt.

Als je na deze datum je programma nog niet in de App ziet, betekent dit waarschijnlijk dat je een ander e-mailadres hebt gebruikt of dat je club je nog geen ploeg heeft toegewezen. In sommige clubs wordt de toewijzing van de ploegen soms later gedaan, aangezien de officiële deadline 29 augustus is. Een andere mogelijke reden is dat de synchronisatie tussen uw clubsoftware en Sportlink nog in opbouw is.

 1. Identificeer eventuele favorieten. Dit kan gebeuren op het niveau van spelers, ploegen, clubs of infrastructuren (tot 25 gelijktijdige keuzes mogelijk!).

Niet-lid van de KBHB/VHL

Als je geen lid bent van de Federatie maar wel van een club, of als je de grootste supporter bent van een familielid of een hockeyvriend, dan kan je zeker de Belgium Hockey App gebruiken! Download de Belgium Hockey App in de App store of Google Play en kies je favorieten! Het kan een speler, een ploeg, een club of een infrastructuur zijn (tot 25 gelijktijdige keuzes mogelijk!).

Jonger dan 16 jaar

De GDPR is van kracht sinds 25 mei 2018. Dit betekent dat kinderen tot 16 jaar hun naam en/of een foto niet zichtbaar mogen maken op een dergelijk platform. Dit geldt ook voor de Hockey Belgium App, waar jongeren onder de 16 hun persoonsgegevens niet zelf in de app kunnen wijzigen. Denk eraan voor de pasfoto en het telefoonnummer.

Ben je jonger dan 16 jaar en wil je dat uw persoonlijke gegevens in de app worden gewijzigd? Dit is mogelijk! Vraag je clubsecretaris om het emailadres van je ouders in te vullen in het veld “Email Ouders/Voogd” in Sportlink Club. Daarna kan de ouder inloggen met zijn eigen e-mailadres en uw gegevens wijzigen. Je kan maximaal twee e-mailadressen in de desbetreffende velden invoeren.

Bedankt aan onze sponsors!

A good hockey player plays where the ball is. 
A great hockey player plays where the ball will be.

Wayne Gretzsky

Trainingen

Kunstgrasveld
Lindestraat 19
9880 Aalter
sportief@redwingsaalter.be

Maatschappelijke zetel

Stratem 22
9880 Aalter
0495 54 74 40
info@redwingsaalter.be

Grote fan van onze sportclub? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang enkele keren per jaar ons laatste hockeynieuws. 

INTERN REGLEMENT | PRIVACY VERKLARING

Trainingen

Kunstgrasveld
Lindestraat 19
9880 Aalter
sportief@redwingsaalter.be

Maatschappelijke zetel

Stratem 22
9880 Aalter
0495 54 74 40
info@redwingsaalter.be