Proeflessen

HC Red Wings > Proeflessen

Vind je sporten leuk? Het wordt nog plezanter in een sportclub. Want daar word je begeleid door trainers die je helpen om nog meer plezier en resultaten uit je inspanningen te halen. Maar het allerleukste zijn de vrienden die je er maakt. 

Ben je op zoek naar een leuke hobby volgend schooljaar en wil je alvast eens testen of hockey iets voor jou is? Op woensdag 24 april en 15 mei 2024 organiseren we opnieuw 2 proeflesdagen. Zit je momenteel in de 2e kleuterklas, dan ben je ook reeds welkom om te komen proeven van hockey. We zorgen voor extra ondersteuning bij de kleinste kindjes. 

Schrijf hieronder in en we zien je graag op het hockeyveld! 

Wat dien je mee te brengen naar een proefles?

Kom je eerst even proberen? Dan dien je natuurlijk niets aan te kopen. Wij hebben tijdens de trainingen steeds enkele hockeysticks beschikbaar. Voorzie makkelijke sportkledij en sportschoenen. Wel vragen we om toch zeker scheenbeschermers te voorzien met lange sokken moest dit lukken. Ook als je deelneemt aan een proefles ben je bij ons verzekerd. Wél dien je hiervoor op voorhand in te schrijven, zodat wij jouw gegevens kunnen doorgeven aan de verzekering. Ook dien je een “bitje” te dragen. Dit is een mondstuk dat je tanden beschermt en kan je aan het veld aankopen voor €7 (Liefst gepast geld meebrengen). 

Zien we je binnenkort? 


Meer info ivm de proeflessen? Mail dan gerust naar info@redwingsaalter.be

Bedankt aan onze sponsors!

A good hockey player plays where the ball is. 
A great hockey player plays where the ball will be.

Wayne Gretzsky

Trainingen

Kunstgrasveld
Lindestraat 19
9880 Aalter
sportief@redwingsaalter.be

Maatschappelijke zetel

Stratem 22
9880 Aalter
0495 54 74 40
info@redwingsaalter.be

Grote fan van onze sportclub? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang enkele keren per jaar ons laatste hockeynieuws. 

INTERN REGLEMENT | PRIVACY VERKLARING

Trainingen

Kunstgrasveld
Lindestraat 19
9880 Aalter
sportief@redwingsaalter.be

Maatschappelijke zetel

Stratem 22
9880 Aalter
0495 54 74 40
info@redwingsaalter.be