Proeflessen

HC Red Wings > Proeflessen

Vind je sporten leuk? Het wordt nog plezanter in een sportclub. Want daar word je begeleid door trainers die je helpen om nog meer plezier en resultaten uit je inspanningen te halen. Maar het allerleukste zijn de vrienden die je er maakt. 

In de maand september organiseerden we gratis proeflessen binnen al onze teams. Omdat onze hockeyclub een plek moet zijn waar iedereen zich thuis voelt hebben we de mogelijkheid aangeboden om gratis te komen proberen. Wens je tijdens het huidige seizoen graag nog een proefles mee te volgen? Stuur ons dan gerust een mailtje! 

Wat dien je mee te brengen naar een proefles?

Kom je graag eerst even proberen? Dan dien je natuurlijk niets aan te kopen. Wij hebben tijdens de trainingen steeds enkele hockeysticks beschikbaar. Voorzie makkelijke sportkledij en sportschoenen. Wel vragen we om toch zeker scheenbeschermers te voorzien met lange sokken moest dit lukken. Ook als je deelneemt aan een proefles ben je bij ons verzekerd. Wél dien je hiervoor op voorhand in te schrijven, zodat wij jouw gegevens kunnen doorgeven aan de verzekering. 

Meer info ivm de proeflessen? Mail dan gerust naar info@redwingsaalter.be

Bedankt aan onze sponsors!

A good hockey player plays where the ball is. 
A great hockey player plays where the ball will be.

Wayne Gretzsky

Trainingen

Kunstgrasveld
Lindestraat 19
9880 Aalter
sportief@redwingsaalter.be

Maatschappelijke zetel

Stratem 22
9880 Aalter
0495 54 74 40
info@redwingsaalter.be

Grote fan van onze sportclub? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang enkele keren per jaar ons laatste hockeynieuws. 

INTERN REGLEMENT | PRIVACY VERKLARING

Trainingen

Kunstgrasveld
Lindestraat 19
9880 Aalter
sportief@redwingsaalter.be

Maatschappelijke zetel

Stratem 22
9880 Aalter
0495 54 74 40
info@redwingsaalter.be