Trooper

Gratis sponsoring door leden, familie en vrienden
HC Red Wings > Trooper

Shop jij online?

Maak een extra klik via Trooper en je steunt onze vereniging volledig gratis. Als je op de Trooperpagina van onze sportclub op een shop klikt, weet die shop dat je via Trooper gekomen bent en welke vereniging je wil steunen. Op het moment dat jij je aankoop afrondt op de website van de shop, laten zij ons weten hoeveel geld ze aan je vereniging schenken. Dat is soms een percentje van jouw aankoopbedrag, soms een vast bedrag.

ZO WERKT HET!

1. Surf hier naar De Trooperpagina van onze vereniging.

2. Zoek de shop waar je wil aankopen.

3. Doe je aankoop net zoals anders.

4. De shop schenkt een percent aan onze vereniging.

Hoeveel geld schenken de shops?

Gemiddeld 5 procent van je aankoopbedrag. Het exacte percentage hangt af van de shop en het product dat je koopt. Soms zal je aankoop dus minder opleveren dan het gemiddelde, soms meer. Dat is in handen van de shops. Zo kunnen boeken en kaarten bij A.S Adventure bijvoorbeeld minder commissie opleveren dan kledij en rugzakken.

Hoe weet ik hoeveel mijn aankoop heeft opgebracht?

Als je je e-mailadres achterlaat vooraleer je via trooper.be doorklikt naar een shop, stuurt Trooper jou binnen de week een bevestigingsmailtje. De welbekende Patat!-mail. Daarin bevestigen ze je het exacte bedrag dat jij voor onze sportclub binnengehaald hebt. Een klein aha-momentje!
 
Je e-mailadres achterlaten is zeker niet verplicht hoor. Het is wel zonde dat je dan niet te weten komt hoeveel geld je aankoop voor onze sportclub opgebracht heeft. Weet dat onze sportclub sowieso het geld zal krijgen, of je nu wel of niet je gegevens achterlaat. Oef!
 
Kies je ervoor om ook je naam achter te laten, dan kunnen wij zien hoeveel al jouw aankopen samen hebben opgebracht. En no worries: wij weten niet wat je hebt aangekocht.

Hoe komt het geld bij onze sportclub?

Omdat jij via de unieke pagina van onze sportclub op trooper.be passeert om te shoppen, weten de shops welke vereniging jij wil steunen. Op het moment dat jij je aankoop afrondt, laten de shops Trooper weten hoeveel geld ze voor deze aankoop aan onze vereniging schenken. Soms is dat een percentje van jouw aankoopbedrag, soms een vast bedrag. Maar het zijn àltijd gratis geld voor onze sportclub.

5 meest gestelde vragen

Moet ik mij aanmelden om een aankoop te kunnen doen via Trooper.be?

Neen, aanmelden is niet nodig. Gewoon simpelweg op een shop klikken vanop de unieke pagina van je vereniging voor je een online aankoop doet. Door die klik weet de shop welke vereniging jij wil steunen.  

Betaal ik mijn aankopen aan de shop of aan Trooper?

Je betaalt je aankopen zoals altijd rechtstreeks aan de shop. Trooper zorgt er enkel voor dat de commissie van jouw aankoop bij je vereniging terecht komt.  

Is er een verschil tussen een aankoop met of zonder Trooper?

Heel belangrijk om te weten: er is geen prijsverschil. Je betaalt exact hetzelfde voor je aankoop met of zonder Trooper. Het enige verschil is dat de shop, door die extra klik via de unieke pagina van je vereniging, een percentage van jouw aankoop aan je vereniging schenkt. 

Hoe kan Trooper zijn kosten betalen?

Van elke commissie die Trooper ontvangt van de partnershops schenken ze 75% door aan je vereniging, 25% van de commissie houden ze om de werkingskosten van Trooper te coveren. Achter de schermen werken ze heel hard om de website verder uit te bouwen, het aanbod van de shops uit te breiden, de verenigingen te ondersteunen,…
De gemiddelde percentages die je op de unieke pagina van je vereniging ziet, zijn de nettopercentages. Deze gaan dus integraal naar je vereniging. 

Bedankt aan onze sponsors!

A good hockey player plays where the ball is. 
A great hockey player plays where the ball will be.

Wayne Gretzsky

Trainingen

Kunstgrasveld
Lindestraat 19
9880 Aalter
sportief@redwingsaalter.be

Maatschappelijke zetel

Stratem 22
9880 Aalter
0495 54 74 40
info@redwingsaalter.be

Grote fan van onze sportclub? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang enkele keren per jaar ons laatste hockeynieuws. 

INTERN REGLEMENT | PRIVACY VERKLARING

Trainingen

Kunstgrasveld
Lindestraat 19
9880 Aalter
sportief@redwingsaalter.be

Maatschappelijke zetel

Stratem 22
9880 Aalter
0495 54 74 40
info@redwingsaalter.be