Onze sponsors 2023-2024

HC Red Wings > Onze sponsors

Diamantsponsors

Community Building heeft 38 jaar ervaring in de zorgsector. Haar expertise in de ouderenzorg is opgebouwd vanuit de ontwikkeling en de exploitatie van diverse woon- en zorgcentra.

Hierdoor hebben ze een duidelijk beeld gekregen over de uitdagingen die de vergrijzing met zich meebrengt in de toekomst.

Bandencentrale Nollet te Aalter grijpt terug op een jarenlange ervaring in de bandensector die garant staat voor de juiste raadgeving en een perfecte service. Een hoogtechnische uitrusting op gebied van montage, uitbalanceren en uitlijnen zorgt voor een toegevoegde waarde en een perfect rijgedrag. Als partner van topmerken kunnen zij de gepaste band voor ieders rijgedrag, wagen en budget aanbieden.

DBS uit Aalter zorgt voor een perfecte plaatsing van ramen en deuren, (geautomatiseerde) rolluiken, zonwering zoals screens, en ook sectionale garagepoorten.

DBS uit Aalter plaatst ramen in aluminium en pvc. Boogramen in landelijke stijl of strak en modern, Stijn Debruyne luistert naar jouw wensen!

Huur zowel de nieuwste als oudere retired Lego sets die je normaal nooit kan bouwen, tenzij je al geruime tijd een lego verzamelaar bent. 

Goudsponsors

Fotografie Kaat Bonte specialiseert zich in fotografie op maat van de klant, met een unieke persoonlijke aanpak. Wil je een onvergetelijke herinnering van een speciale gebeurtenis of tijdloze beelden van de mijlpalen in jullie gezinsleven, dan ben je aan het juiste adres.

Neem alvast een kijkje op de uitgebreide website en kom zeker eens kennismaken in de fotostudio in Aalter om je wensen op maat te bespreken.

Huwelijk, bedrijfsfeest, barbecue, familiefeest, verjaardag, communie, vereniging, .. Repas Repos helpt je graag verder met jouw event of feest. Van A tot Z, geen zorgen, zo kan jij genieten met volle teugen.

Newmie biedt coaching voor werknemers, ondernemers en leidinggevenden die
authentiek en ondernemend in het leven en hun job willen staan.

Dit vanuit de sterke overtuiging dat elke nieuwe dag een goede dag is om te kiezen voor een nieuwe ik!

Zilversponsors

Meubellogistiek De Pestel biedt zijn klanten een full service dienstverlening op het vlak van meubel logistiek. Dankzij hun jarenlange ervaring in transport en verhuizingen, hebben zij de know-how en het geschikte personeel om de juiste logistieke oplossingen aan te bieden, steeds op maat van de klant.

Klimatisatie waarop u 24 uur per dag kunt vertrouwen. Dat is waar koelspecialist OptimaCool samen met u voor gaat. ‘Meten is weten’. Daarom begint een samenwerking met OptimaCool altijd bij een studie van uw situatie. Tot in de kleinste details nemen ze uw project voor klimatisatie of koeltechniek onder de loep. Zo kunnen hun experts u altijd een oplossing op maat voorschotelen, binnen uw budget.

Veerle Pels thuisverpleging staat in voor voor de thuisverpleging van iedere zorgbehoevende in Aalter en de deelgemeenten. We verdelen dit gebied onder het team zodat de patiënt een minimum aan verpleegkundigen krijgt. Dit om de privacy van de patiënt zoveel mogelijk te respecteren.

Bronssponsors

Charge At Home verzorgt laadoplossingen van A tot Z voor uw elektrisch voertuig (EV) bij u thuis of uw KMO. Ontdek de werkwijze die zij hanteren om u telkens opnieuw te voorzien van een optimale service en positieve ervaring.

Sympathisanten

  • Familie Eembeeck – Peeters
  • Familie Hermie – Vromman

Bedankt aan onze sponsors!

A good hockey player plays where the ball is. 
A great hockey player plays where the ball will be.

Wayne Gretzsky

Trainingen

Kunstgrasveld
Lindestraat 19
9880 Aalter
sportief@redwingsaalter.be

Maatschappelijke zetel

Stratem 22
9880 Aalter
0495 54 74 40
info@redwingsaalter.be

Grote fan van onze sportclub? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang enkele keren per jaar ons laatste hockeynieuws. 

INTERN REGLEMENT | PRIVACY VERKLARING

Trainingen

Kunstgrasveld
Lindestraat 19
9880 Aalter
sportief@redwingsaalter.be

Maatschappelijke zetel

Stratem 22
9880 Aalter
0495 54 74 40
info@redwingsaalter.be